https://www.traditionrolex.com/37

DIGITRENDS recrutement – Agent Verwelkoming – Tunis

Date de publication Type de poste Lieu de travail Expérience Étude Disponibilité Langues Mobilité
18 janvier 2024 CDI Cite El Khadra, Tunis, Tunisie Entre 1 et 2 ans Bac + 3 1000 – 2000 DT / Mois Plein temps Néerlandais
Description de l’annonce:

 

 

Vacature: Word onze Agent Verwelkoming

Hallo daar! Ben jij op zoek naar een uitdagende en avontuurlijke functie waarin je de held van de verbinding kunt zijn?

 Heb jij een onweerstaanbare drang om mensen te helpen en hen met een glimlach achter te laten?  Wil jij deel uitmaken van een team dat bruist van enthousiasme en samenwerking?

Dan hebben wij iets speciaals voor jou! 

Word onze nieuwe Agent Verwelkoming bij DIGITRENDS! 

Wat ga je doen? Als Agent Verwelkoming sta jij aan het front van onze klantenservice. Je bent de redder in nood voor onze klanten, die je vriendelijk en behulpzaam te woord staat. Vragen, problemen of klachten? Geen uitdaging is te groot voor jou! Jouw doel is om elke klant met een geweldige ervaring op te laten hangen.

Wat hebben wij te bieden? Een spannende werkomgeving waar jouw superheldenkwaliteiten gewaardeerd worden en je kunt groeien.- Speciale trainingen om jouw klantenservicekrachten naar ongekende hoogten te tillen.- Uitdagende doelen, beloningen en bonussen om je te belonen voor je heldendaden.- Een hechte en ondersteunende team van medehelden, waarin samenwerking centraal staat.- De kans om impact te maken in een groeiend bedrijf.

Wat verwachten wij van jou? – Een energieke en positieve houding, met een ongekende passie voor dienstverlening.- Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands.- Het vermogen om zelfs in de meest uitdagende situaties rustig te blijven en met een oplossing te komen.- Een ware superheld die altijd streeft naar groei en succes voor het team.

Sluit je aan bij ons team van Agenten Verwelkoming en samen gaan we voor een onvergetelijke klantenservice-ervaring! Stuur ons nu jouw sollicitatie vol moed en vertrouwen en laat ons weten waarom jij de perfecte Agent Verwelkoming bent die wij zoeken. 

 

Postuler ici

Partager

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *